HENKILÖKUNTA

Juha Latvala

Juha Latvala

puh. 040 596 5188

Olen syntynyt 1963 Vimpelissä. Lukion sain päätökseen Vimpelissä 1982, ureheiluhierojaksi olen valmistunut 1987 Joensuusta ja fysioterapeutiksi 1996 Seinäjoelta. Olen kolmen täysi-ikäisen lapsen isä ja asun vaimoni kanssa Vimpelissä. Nuoruudessa olen harrastanut pesäpalloa ja koripalloa.

Olen toiminut fysioterapeuttiyrittäjänä vuodesta 1988 alkaen. Mielenkiintoni työssäni on ollut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa. Olen käynyt erilaisia lyhyitä kurrsseja ja pidempiä tutkintokokonaisuuksia, kuten OMT-fysioterapia, kipufysioterapian koulutuskokonaisuus, MTD-fysioterapia, SPS-harjoittelu, fysioterapeutin suoravastaanotto, akupunktio ja työfysioterapia. Vapaa-ajalla pelaan mielelläni golfia ja omaa kuntoa ylläpidän kuntosaliharjoittelulla.

 Fysioterapeutti
 Kipufysioterapian koulutuskokonaisuus
 Tuki-ja liikuntaelin fysioterapiaan erikoistunut
 OMT-fysioterapeutti
 MDT-fysioterapeutti
 Akupunktio
 Työfysioterapeutti
 Tules suoravastaanotto fysioterapeutti
 Spiral Stabilization trainer
 Fasciamobilisointi ja -rauta käsittely


Katariina Latvala

Katariina Latvala

puh. 040 592 9849

Olen syntynyt 1964 Vimpelissä. Perheeseeni kuuluu kolme täysi-ikäistä lasta ja mieheni. Lukion sain päätökseen Vimpelissä 1983, ureheiluhierojaksi olen valmistunut 1986 Joensuusta ja fysioterapeutiksi 1989 Tampereelta.

Olen toiminut fysioterapeuttiyrittäjänä vuodesta 1988 alkaen mieheni kanssa. Olen erikoistunut lasten- ja nuorten fysioterapiaan, NDT-Bobath, allasterapiaan, uroterapiaan, äitiysfysioterapiaan ja psykofyysiseen fysioterapiaan. Lisäksi olen kouluttautunut lymfaterapeutiksi ja vauva- ja perheuinnin ohjaajaksi sekä käynyt akupunktiokoulutuksen. Vapaa-ajalla viihdyn paljon kotona sekä kesäaikana viljelen mansikkaa ja pelaan golfia.

► Fysioterapeutti
► Lasten fysioterapiaan erikoistunut, NDT-Bobath terapeutti, sensomotorinen kuntoutus
► Akupunktio
► Uimaopettaja, Erityisuimaopettaja, Vauva- ja perheuinnin ohjaaja
► Psykofyysinen fysioterapia, Syvärentoutusohjaaja
► Lantionpohjan toimintahäiriöt 
► Äitiysfysioterapeutti
► Lymfaterapeutti
► Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta
► Raskaushieronta


Jaana Lintu

Jaana Lintu

puh. 0400 231616

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2007 Seinäjoen Ammattikorkeakoulusta. Sen jälkeen olen työskennellyt yksityisellä puolella fysioterapeuttina FysioJärviseutu Ky:ssä lukuunottamatta vuoden pestiä Vantaalla. Olen kouluttautunut aikuisneurologisen fysioterapian sekä tuki-ja liikuntaelin puolelle. Lisäksi olen uimaopettaja sekä vauva- ja perheuinnin ohjaaja ja työt kuluvat välillä allasterapian merkeissä. Vapaa-aika kuluu lasten harrastusten parissa pesäpallokentän laidalla sekä jalkapallon parissa, talviliikuntalajeja unohtamatta.

► Fysioterapeutti
► Akupunktio
► Aikuisten neurologinen fysioterapeutti
► Tuki- ja liikuntaelin fysioterapeutti
► Tules suoravastaanotto fysioterapeutti
► Fasciamobilisointi ja -rauta käsittely
► Uimaopettaja
► Vauva- ja perheuinnin ohjaaja


Eija Höri

Eija Höri

puh. 040 537 2332

Olen valmistunut fysioterapeutiksi v. 2006. FysioJärviseudussa olen työskennellyt vuodesta 2013 lähtien. Työnkuva painottuu kelan vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen, lymfaterapiaan ja tule kuntoutukseen. Olen käynyt Vodder ja Lyko- lymfaterapiakoulutukset sekä geriatrisen fysioterapian erikoisosaajakoulutuksen. Työssä parasta on kun saa kohdata erilaisia ihmisiä nuorista iäkkäisiin ja työ on monipuolista. Fysioterapiat toteutuvat Alajärven ja Vimpelin toimipisteissä, altailla, kotikäynneillä ja/tai laitoskäynneillä. Vapaa-aika menee lasten harrastusten, pesäpallon ja lentopallon parissa. Se aika mitä vapaa-ajalla jää ulkoilen, mökkeilen ja matkustelen.

► Fysioterapeutti
► Lymfaterapeutti
► Geriatrinen fysioterapeutti
► Tuki- ja liikuntaelin fysioterapeutti
Fasciamobilisointi ja -rauta käsittely


Leena Lamminen

Leena Lamminen

puh. 041 3138582

Olen syntynyt Vimpelissä 1959. Vimpelin lukion sain päätökseen 1978 ja lääkintävoimistelijaksi valmistuin Jyväskylästä 1982.
Olen kolmen aikuistuneen lapsen äiti ja kolminkertainen mummo. Asun mieheni kanssa Lappajärvellä. Olen maatalon emäntä - viljelemme perunaa.
Vapaa-ajalla viihdyn kotona ja harrastan dekkareiden lukemista ja käsitöitä, erityisesti villasukkien kutomista.
Olen toiminut vuodesta 1986 alkaen yrittäjänä Lappajärven fysioterapia Ky:ssä. FysioJärviseutu Oy:ssä jatkan erityisesti Lappajärven työntekijänä 1.1.2021 alkaen.
Monipuolinen ja pitkä työ- ja koulutushistoria fysioterapia-alalla on kartuttanut ammattitaitoani. Aikuisneurologia sekä tuki-ja liikuntaelinfysioterapia ovat erityisosaamista.

► Fysioterapeutti 
► Tuki- ja liikuntaelin fysioterapia
► Aikuisten neurologinen fysioterapia


Roos Aho

Roosa Aho

puh. 044 979 1442

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2017 Seinäjoen Ammattikorkeakoulusta. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt terveyskeskuksessa fysioterapeuttina. FysioJärviseutu Oy:ssä aloitin työskentelemään syyskuussa 2021. Tykkään työssäni sen monipuolisuudesta ja siitä, että aina voi kehittää itseään yhä enemmän ja olla parempi siinä mitä tekee. Lisäksi saan työskennellä eri ikäisten asiakkaiden kanssa. Kiinnostukseni kohteita ovat tuki- ja liikuntaelinfysioterapia sekä neurologinen fysioterapia.

Vapaa-aikaani vietän pesäpallo- tai salibandykentillä. Loput ajasta, mitä harrastusten jälkeen jää, vietän mielelläni kotona rentoutuen.

► Fysioterapeutti