Etäfysio

 

ETÄFYSIO

Sinua lähellä
Etäfysio on lähellä sinua, siellä missä sinä tarvitset meitä, kotona, mökillä, harrastuksen tai työpaikan äärellä. Etäfysion asiantuntijafysioterapeutit ovat sinua varten ohjaamassa, tukemassa ja kannustamassa kohti parempaa elämänlaatua ja toimintakykyä. Ota meihin yhteyttä ja varaa aika asiantuntijafysioterapeutillemme, joka auttaa sinua kohti huomista. Me tuemme sinuna matkalla kohti toiveitasi ja tavoitteitasi. Lähdetään yhdessä matkaan. 

Etäfysio siellä missä tarvitset meitä
Etäfysioterapia soveltuu hyvin erilaisiin oireisiin ja toimintahäiriöihin sekä sairauden tai iän tuomiin haasteisiin. Ensimmäisellä etäfysioterapia kerralla kartoitetaan haastattelun ja tutkimisen avulla sinun nykytilanne, toiveet ja tavoitteet. Fysioterapian erikoisasiantuntijamme kanssa tehdään kuntoutussuunnitelma sinun tavoitteiden, toiveiden ja voimavarojen mukaan. Tarpeen vaatiessa avustajan tai läheisen apu etäfysioterapiassa on toivottua. Etäfysioterapiaan voidaan mahdollisesti liittää lähi- tai kotifysioterapiakäyntejä, eli niin sanottua hybridifysioterapiamallia. Ensimmäiselle etäfysioterapiakäynnille suosittelemme 1,5 h fysioterapia-aikaa.

Etäfysion asiantuntijafysioterapeutit
FysioJärviseutu Oy:ssä on fysioterapeutteja, jotka ovat erikoistuneet eri fysioterapia-aloihin. Asiantuntijafysioterapeuttien erikoisalat löytyvät alta. 

 Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia: Juha Latvala 040 5965188
 Työfysioterapia: Juha Latvala 040 5965188
 Lantionpohjan, vatsalihasten erkauman ja äitiysfysioterapia: Katariina Latvala 040 5929849
 Aikuisten neurologinen fysioterapia: Jaana Lintu 040 0231616
 Geriatrinen fysioterapia: Eija Höri 040 5372332
 Lasten- ja nuorten fysioterapia: Katariina Latvala 040 5929849
 Psykofyysinen fysioterapia: Katariina Latvala 040 5929849