SpinalMouse

Ammattimainen selän mittausmenetelmä

Spinal Mouse on sveitsiläisen Idiagin selän liikkuvuutta ja asentoa mittaava nopea ja helppokäyttöinen mittalaite. Spinal Mouse on yksi markkinoiden luotettavimmista mittalaitteista ja se on nopeasti löytänyt paikkansa myös Suomessa alan ammattilaisten käytössä.

SpinalMouse on tietokonepohjainen mittauslaite, joka mittaa noninvasiivisesti selkärangan asentoa ja liikkuvuutta. Sen etuna on nopeus ja helppous, tarkkuus verrattuna muihin markkinoilla oleviin menetelmiin sekä asiakasystävällisyys (ilman säteilyä).

Tämän lisäksi mittaustulokset voidaan esittää erittäin tarkasti asiakkaalle visuaalisin 3D-kuvin, mikä lisää asiakastyytyväisyyttä ja motivaatiota.

 

LymphaTouch    

LymphaTouch on patentoitu, Suomessa kehitetty alipaineeseen perustuva fysioterapeuttinen hoitomenetelmä. Erityisen hyviä hoitotuloksia on saavutettu leikkausten ja traumojen jälkeisen turvotuksen hoidossa sekä fibroosin ja arpien käsittelyssä.

Urheiluvammojen paraneminen on LymphaTouch-hoidon ansiosta nopeampaa ja tehokkaampaa. LymphaTouch-hoitomenetelmä mahdollistaa potilaan hoidon suunnittelun ja dokumentoinnin uudella tavalla – analysoimalla kudoksen ominaisuuksia yksilöllisesti.

Pienikokoinen LymphaTouch on kevyt siirtää ja liikutella. Helpon käytettävyyden ansiosta terapeutin on mahdollista hoitaa potilasta LymphaTouchilla yksilöllisesti ja tehokkaasti paikasta riippumatta.

 

 

 

CRYONIC NCS-HUIPPUKYLMÄLAITE

Cryo-huippukylmälaite

Laitteella hoidetaan 

- lihasjäykkyyksiä

- revähtymiä

- nivelkipuja              

- tulehduksia (lihas, jänne, nivel) 

- haavarupia ja hiertymiä

 

 

 

NCS-huippukylmähoitolaitteet on kehitetty ihmisten ja eläinten hoitoon. NeuroCryoStimulation (NCS) eli huippukylmähoito lievittää kipua ja poistaa tulehdusta. Laitteen mikrokidesuihku, jossa yhdistyvät jäähtymisen nopeus, alhainen lämpötila -78,5°C sekä suihkun iholle tuottama paine ja värähtely, lisää aineenvaihduntaa hoidettavalla alueella, rentouttaa suuria lihaksia ja aiheuttaa luontaiset paranemismekanismit käynnistävän termoshokin.

Laitetta on valmistettu vuodesta 1993 lähtien, ja sillä on Medical Class II, Medical CE -hoitolaiteluokitus.

NCS-huippukylmähoidolla aikaansaadaan termoshokki, joka käynnistää luontaiset paranemismekanismit. Cryonic-laiteessa oleva lämpötilan merkkivalo kertoo ihon lämpötilan, joten huippukylmähoitoa on turvallista ja vaivatonta käyttää esim. osana valmennusta palautumisen nopeuttamiseen ja/tai urheiluvammojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Tämä vähentää ja lyhentää myös valmennustaukoja.